Elk jaar wordt door Link4All deelnemer Tragel de meest bijzondere sport- en speldag van Zeeland georganiseerd: de Tragel Games. Naast indrukwekkende prestaties staan de Tragel Games altijd garant voor veel spektakel. Dat geldt niet alleen voor de deelnemers. Ook het publiek beleeft een dag die niet snel wordt vergeten. Dus zet het alvast in je agenda: 24 mei 2017 – Tragel Games!

Tragel Games heet graag iedereen welkom op 24 mei in Clinge om een gezellige dag te beleven. Kom ook kijken en moedig de deelnemers aan bij unieke sport- en spelspektakels. Wie wordt dit jaar kampioen Knuffelwerpen, Ring-Rijden of Rotary Ball? Beleef het zelf op Tragel Games 2017.

Tragel Games Knuffelwerpen in actie waar deelnemers een knuffeldier over een bepaalde hoogte moeten werpen“Tragel Games organiseert ruim tien jaar een sport- en speldag voor mensen met een beperking uit de hele regio. Tientallen teams uit de regio Zeeland nemen het tegen elkaar op in een zeskamp van unieke games. Op het sportterrein is ook veel te beleven. Iedereen beleeft op Tragel Games een dag lang plezier met sport, spel, meer bewegen, slimme sportvoeding en andere voorlichting om jezelf gezond en fit te kunnen voelen. – Tragel Games

Tragel Games: De meest bijzondere sport- en speldag van Zeeland!
De Tragel Games worden mogelijk gemaakt door donaties en inzet van vrijwilligers. Door deze belangrijke ondersteuning lukt het de organisatie elk jaar weer iedereen een dag vol plezier te bezorgen. Help ook mee en maak de meest bijzondere sport- en speldag van Zeeland mogelijk.

Vrijwilligers gezocht
Tragel Games 2017 zoekt nog vrijwilligers. Bezorg niet alleen anderen een fantastische dag, maar ook jezelf! Kies online een favoriet onderdeel van Tragel Games en help de organisatie een paar uur of langer mee. Bekijk op de website van Tragel Games voor welke onderdelen de organisatie nog vrijwilligers zoekt. Meld je aan als vrijwilliger vóór 19 mei 2017 door te mailen naar beweging@tragelzorg.nl.

Steun Tragel Games met een donatie
Tragel Games wordt mede mogelijk gemaakt door donaties. Elke bijdrage is voor de deelnemers van grote betekenis. Lees op de crowdfunding website van Tragel Games hoe makkelijk het is om met een kleine (of grote) donatie deze dag een extra feestelijk tintje te geven.

Kom kijken en breng je familie en vrienden gezellig mee
Help mee met een donatie of meld je aan als vrijwilliger. Of kom gewoon gezellig kijken. Breng gerust je familie en vrienden mee op 24 mei 2017 naar Tragel Games 2017.

Elke hulp of support voor de deelnemers is meer dan welkom en wordt zeer gewaardeerd door iedereen die de meest bijzondere sport- en speldag van Zeeland een warm hart toedraagt.

Meer informatie