Na de succesvolle voorgaande edities wordt op zaterdag 7 oktober 2017 alweer voor de 4e keer The Blind Run georganiseerd. Het populaire evenement vindt zoals altijd weer plaats op het mooie bosrijke terrein van Link4All deelnemer Bartiméus in Doorn. Rondom het hardloop evenement wordt door Vereniging Bartiméus Sonneheerdt altijd een gezellig en gevarieerd programma aangeboden voor deelnemers en toeschouwers van alle leeftijden. Meld je ook aan of kom gezellig de deelnemers aanmoedigen!

The Blind Run is een fantastisch evenement voor zowel jong als oud. De deelnemers lopen in duo’s waarvan de een is geblinddoekt en de ander kan zien. Het spannend maar vooral ook leuk! Elkaar Blind vertrouwen, dat is waar het om gaat in The Blind Run! Doe je ook mee? Schrijf je dan snel in. Of kom de deelnemers aanmoedigen. Iedereen is van harte welkom op 7 oktober!

Lopen voor goed doel
twee deelnemers doen mee aan de blind run waarvan een geblinddoekt isHet doel van The Blind Run is zo veel mogelijk geld inzamelen voor kinderen die blind of slechtziend zijn. Ook als je een visuele beperking hebt – en dat zijn in Nederland zo’n 350.000 mensen! – wil je gewoon meedoen in de maatschappij. Of het nou om wonen, naar school gaan, werken, spelen of sporten gaat. Daar maakt de Vereniging Bartiméus Sonneheerdt, organisator van The Blind Run, zich sterk voor. Elke euro is daarbij hard nodig!

The Blind Run: een feestdag voor jong en oud
De hele dag is het feest. Niet alleen voor de lopers is het een leuk evenement, ook voor de vele bezoekers is het altijd weer zeer de moeite waard om even een ‘kijkje’ te komen nemen. Want naast het aanmoedigen van de lopers is er nog veel meer te doen. Voor de kinderen is er een springkussen. De traditionele oud Hollandsche spelletjes zoals koek happen of zaklopen ontbreken natuurlijk ook niet. Voor de allerkleinsten is er een leuke dansworkshop. Voor de lekkere trek zijn er heerlijke pannenkoeken en poffertjes. Of laat je culinair verassen in een van de verschillende kraampjes.

Inschrijven
Lopen zonder te zien waar je je voeten neerzet en blind vertrouwen op je duo-renner? Klinkt dat voor jou als een mooie, bijzondere en ultieme uitdaging? Meld je dan aan voor The Blind Run 2017. Ga voor meer informatie naar de website van The Blind Run.

Meer informatie: