Link4All wenst iedereen een succesvol 2017. Zoekt u nog een leuk en haalbaar voornemen? Bezoek ‘Grand Café De Lindenhof’ in Soest. Het is de succesvolle dagbestedingsplek van Link4all deelnemer Amerpoort. Jongvolwassenen en volwassenen met een licht tot matig verstandelijke beperking werken onder professionele begeleiding aan hun horeca werkervaring. Door de uitstekende kwaliteit, goede service en het oprechte welkom waarmee de gasten worden begroet is ‘Grand Café De Lindenhof’ opgenomen in de café top-100 2016 van horeca vakvereniging Misset.

Uitstekende prestatie
‘Grand Café De Lindenhof’ in Soest is de enige zaak in de regio Amersfoort die de lijst heeft gehaald en staat op nummer 71 in de Café Top-100 van horecavakvereniging Misset. Het is een uitstekende prestatie die alleen mogelijk was door langdurig contstante hoge kwaliteit te bieden.

Een jonge ober serveert op een zonnig terras een drankjeJury oordeel
“Het gevoel van welkom is op weinig andere plaatsen meer oprecht. Bovendien, het is een plaatje van een bedrijf. Mooi ingericht met een fleurige mix van stoelen en banken. De kwaliteit van de bestellingen is prima. Maar ja, de baas werd een paar jaar geleden dan ook uitgeroepen tot ‘s werelds beste biertapper”, luidt het oordeel van de jury.

Goed gevulde prijzenkast ‘Grand Café De Lindenhof’
Het etablissement, waar mensen met een verstandelijke beperking in de bediening werken, is al vaker in de prijzen gevallen. In 2015 behaalde het grand-café op de horeca-vakbeurs Horecava de tweede plaats in de strijd om de titel ‘Meest Markante Horecaondernemer’. In 2014 werd De Lindenhof  verkozen tot meest markante horeca-onderneming van midden-Nederland.

Dagbestedingsplek Amerpoort
‘Grand Café De Lindenhof’ is een plek voor cliënten van Amerpoort die willen en kunnen werken in een dynamische omgeving en affiniteit hebben met de horeca. Het directe contact met collega’s en gasten vraagt om een goede ontwikkeling van sociale en maatschappelijke vaardigheden. Respect naar elkaar, belangstelling tonen en humor zijn van essentieel belang.

Meer informatie