Padvinder: Startpagina / Programma’s / Labs4All

Labs4All

Innovaties uit de Labs van Link4All deelnemers

In de Labs van Link4All deelnemers wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling en innovatie van ‘Digitale Cliënt ICT’ voor mensen met beperkingen. In Labs4All is het uitgangspunt steeds gelijk: ‘Betere digitale participatie mogelijk maken voor cliënten, begeleiders en verzorgers.’

“Bezoek Labs4All en lees over nieuwe ontwikkelingen, interessante onderzoeken of nuttige tips van cliënten, begeleiders en verzorgers.”

Alle ‘uitvindingen’ in de Labs van Link4All deelnemers zijn vrij toegankelijk, goed bruikbaar en (meestal) gratis voor iedereen.

Proeftuin e-Health, Amerpoort

FabLab, Bartiméus

LOT, Baalderborg Groep

Visio Lab, Koninklijke Visio

De Labs van de Link4All deelnemers staan vol met praktische informatie en handige tips die iedereen kan toepassen. Bezoek Labs4All en verbeter de eigen regie, zelfredzaamheid en digitale participatie van jezelf, familieleden, vrienden of help iemand met een beperking uit je omgeving.

Bezoek Labs4All

Link4All deelnemers delen kennis en ervaring

Lees in Labs4All over nieuwe ontwikkelingen, onderzoeken of leer van de uitgebreide kennis en ervaring van Link4All deelnemers. Innovaties in ‘Digitale Cliënt ICT’ zijn belangrijk voor het verbeteren van de eigen regie, zelfredzaamheid en digitale participatie. Bezoek Labs4All en verbeter je eigen digitale deelname aan de samenleving. Of help iemand uit je omgeving.

“Krijg inspiratie door Labs4All en maak zelf ook digitaal meedoen mogelijk voor mensen met beperkingen.”

Mensen met beperkingen kunnen vaak door een kleine aanpassing enorm geholpen worden zelfstandiger te leven. Download in Labs4All handige apps, lees tips over toegankelijkheid of bekijk leuke video’s over innovaties in ‘Digitale Cliënt ICT’.

Leer in Labs4All over het verbeteren van eigen regie, zelfredzaamheid en digitale participatie. Help mee en maak zelf ook digitaal meedoen mogelijk.

logo Amerpoort - InnovatieLab
Proeftuin e-health
logo Baalderborggroep - LOT
Lab Over Technologie
logo bartiméus fablab
Bartiméus FabLab
logo Visio - VisioLab
Visio Lab

Lees nieuws uit Labs4All

Nieuws uit Labs4All

Omdat digitaal niet voor iedereen gewoon is…

Programma’s
Digitale zorg
Ikbenonline