Padvinder: Startpagina / Programma’s / Digitale zorg

Digitale zorg

Langer zelfstandig leven

Link4All ondersteunt de ontwikkeling van innovatieve, betrouwbare en toegankelijke digitale zorg voor mensen met beperkingen. De activiteiten en programma’s van Link4All zijn gericht op samenwerking, delen van kennis en ervaring, en verbeteren van digitale zorg voor mensen met beperkingen.

“Link4All deelnemers dragen samen het belang uit van volwaardige digitale participatie voor mensen met beperkingen.”

Door het bundelen van expertise over digitale zorg maken innovatieve zorgorganisaties voor alle cliënten méér digitaal meedoen mogelijk.

Samen digitale zorg verbeteren

Toegankelijke en bruikbare digitale zorg voor iedereen

Door Link4All verbinden zorgorganisaties het gezamenlijke belang van volwaardige digitale participatie voor mensen met beperkingen. Veel mensen worden beperkt door digitale drempels. In Nederland leven meer dan 150.000 mensen met een verstandelijke beperking.

“Wie nu zelf niet digitaal beperkt is, wordt het later vanzelf. Tenzij we nu met elkaar ervoor zorgen dat iedereen digitaal kan meedoen.”

In Nederland is het voor een grote groep mensen niet of nauwelijks mogelijk deel te nemen aan de digitale samenleving. Dit betreft ook alle mensen die door lichamelijke beperkingen afhankelijk zijn van begeleiding en aangepaste hulpmiddelen.

Het belang van digitale participatie betreft ook alle mensen die op latere leeftijd worden beperkt door natuurlijke ouderdom. Veel ouderen ervaren toenemende beperkingen. Uiteindelijk gaat iedereen slechter zien, horen en onthouden en ontstaan beperkingen in digitaal meedoen.

Het programma ‘Digitale zorg’ van Link4All is óók gericht op het verbeteren van digitale participatie voor mensen die door natuurlijke ouderdom toenemende beperkingen ervaren.

Open samenwerkingsverbanden

Samen méér digitale zorg mogelijk maken

Stichting Link4All is een platform voor open samenwerkingsverbanden. Door het delen van kennis en ervaring willen Link4All deelnemers de schaarse expertise over digitale zorg voor mensen met beperkingen beter, zinvoller en duurzamer benutten voor alle mensen met beperkingen.

Link4All deelnemers willen geen concurrentie bij het werven van fondsen, gemeenschapsgeld of donaties voor de verbetering van digitale zorg voor mensen met beperkingen.

De ontwikkeling en innovatie van toegankelijke en bruikbare digitale zorg is duur. Door samen te investeren wordt meer mogelijk. Daarom bundelen zorgorganisaties voor mensen met beperkingen in Link4All het belang van volwaardige digitale zorg voor alle cliënten.

Bij samenwerking met zorgorganisaties, fondsen of partners leveren de Link4All deelnemers als één partij een effectieve bijdrage aan de ontwikkeling en innovatie van succesvolle ‘Digitale Cliënt ICT’.

Bedankt voor de samenwerking!

Zorgorganisaties, fondsen, partners en vele anderen

Link4All wil samenwerken en met elkaar sneller de eigen regie, zelfredzaamheid en digitale participatie van mensen met beperkingen verbeteren. Link4All heet nieuwe deelnemers, fondsen, donateurs en partners welkom. Vraag vrijblijvend informatie aan over samenwerken met Link4All.

De programma’s van Link4All staan open voor samenwerkingsverbanden die bijdragen aan betere digitale zorg voor mensen met beperkingen.

Sinds de oprichting van Link4All in 2010 zijn meerdere open samenwerkingsverbanden tot stand gekomen tussen Link4All en diverse zorgorganisaties, fondsen, partners en vele anderen. Bedankt!

Logo Middin
Middin
logo FNO zorg voor kansen
Fonds Nuts Ohra
logo ookjij.nl
ookjij
Logo Pameijer
Pameijer
Vilans
logo Tragel
Tragel
logo Frion
Frion
logo Bartiméus-Sonneheerdt
Sonneheerdt
logo Ipse de bruggen
Ipse de Bruggen
logo DB-Connect
DB-Connect
Logo Accessibility
Accessibility
logo Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland
VGN
logo Kentalis
Kentalis

Lees Link4All Nieuws over ‘Digitale zorg’

Nieuws over Digitale zorg

Omdat digitaal niet voor iedereen gewoon is…

Programma’s
Ikbenonline
Labs4All