Speciaal voor de feestdagen is de webwinkel van Tragel ook dit jaar weer gevuld met prachtige Kerstartikelen. De medewerkers van Tragel Shop maken unieke geschenken die door Sinterklaas of de Kerstman graag cadeau worden gedaan. Het assortiment van de webwinkel van Tragel bestaat onder meer uit: kaarsen, zeep, artikelen van hout, keramiek en textiel maar ook eigentijdse kunst. Overtuig uzelf en bestel dit jaar eens uw kerstcadeaus in de webwinkel van Tragel.

Unieke cadeaus met een bijzonder verhaal
Een platte houten kerstboom met lichtjes en kerst spulletjesHet bijzondere van Tragel Shop is dat alle artikelen handgemaakt zijn door mensen met een verstandelijke beperking. Ze zijn stuk voor stuk een uiting van de talenten van de makers en daarom een uniek geschenk voor uzelf, of om cadeau te doen met een bijzonder verhaal erbij!

Ga naar www.tragelshop.nl en bestel vandaag nog uw unieke kerstcadeautjes!

Professionele webwinkel
In de gebruikersvriendelijke Tragel Shop zijn alle artikelen goed te bekijken, eenvoudig te bestellen en gemakkelijk online te betalen met bijvoorbeeld iDEAL. De webwinkel wordt onder professionele begeleiding volledig gerund door de medewerkers en de vele creatieve cliënten van Tragel.

Uw bestelling wordt snel en vakkundig afgehandeld door het webteam van Tragel Shop. Het webteam voert zelfstandig het gehele proces van het online winkelen uit. Van het plaatsen, fotograferen van de producten tot en met het verpakken en verzenden van de bestelling. Alle bestellingen worden zorgvuldig opgevolgd zodat u tijdig de bezorging uw pakket tegemoet kunt zien.

Tragel Shop Info
twee medewerkers van het webteam aan het werk op een laptopTragelshop.nl is een online webwinkel die verschillende kwaliteitsproducten aanbiedt die met veel plezier en overgave gemaakt zijn door mensen met een beperking. In de winkel is een ruim assortiment van producten en diensten te zien. Het is zelfs mogelijk producten op bestelling te laten maken, eventueel voorzien van een bedrijfslogo.

Tragel Shop Contact
Tijdens kantooruren is Tragel Shop te bereikbaar via telefoonnummer: 0114-317024, of per email via: info@tragelshop.nl

Meer informatie: