Artikel introductie tekst

Kom langs en maak kennis met Link4All deelnemers tijdens de ‘Week van zorg en welzijn 2019’. Ook dit jaar hebben weer veel zorgorganisaties ‘Open huis’ van 11 tot en met 16 maart 2019. Iedereen is welkom. Ben je zoek naar zinvol werk dat écht bij je past? Kom dan gerust langs bij Link4All deelnemers vraag naar de mogelijkheden voor jou in de zorg voor mensen met beperkingen.

Week van zorg en welzijn 2019

logo week van zorg en welzijn - maak kennis met kunde - versie: klein

Dit jaar vindt de Week van Zorg en Welzijn plaats van 11 tot en met 16 maart 2019. Alle Link4All deelnemers nemen deel en openen hun deuren voor iedereen die wil zien wat werken in zorg en welzijn betekent.

In het hele land zijn bij zorgorganisaties evenementen georganiseerd over het thema: ‘Leren en werken in de zorgsector’.

“Ontmoet nieuwe collega’s, loopbaancoaches en vraag wat voor jou de mogelijkheden zijn zoals opleidingen, omscholing en arbeidsvoorwaarden.”

Van baan veranderen doe je niet zomaar. Maar een baan kan meer zijn dan alleen maar je werk. In de zorg kun je écht iets voor een ander betekenen. Link4All deelnemers bieden veel verschillende beroepen en mogelijkheden om je te ontwikkelen. Werken waar je hart ligt, en je doen waar je goed in bent. Is het misschien iets voor jou?

Link4All Vacatures

Vacatures van Link4All deelnemers zijn voorzien van uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden. Alle Link4All deelnemers bieden uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en een breed pakket vakinhoudelijke cursussen, scholing en opleidingen.

Lees Link4All Vacatures en bekijk actuele vacatures van Link4All Deelnemers. Neem gerust vooraf contact op, of kom zonder afspraak langs tijdens de ‘Week van zorg en welzijn’.

Aanvullende informatie

Gerelateerde informatie, nieuws en websites

Deel dit artikel op Social Media

Help mee en steun het werk van Link4All. Bedankt!