Sinds kort is het internet dankzij Middin een nieuw platform rijker: ‘Middin in Beeld’. Lees aangrijpende en persoonlijke verhalen. Of kijk films uit het de dagelijkse praktijk van de cliënten en medewerkers van Middin. Het nieuwe platform groeit al snel. Volg interessante en nieuwe ontwikkelingen bij Link4All deelnemer Middin, in de maatschappij en in de ouderen- en gehandicaptenzorg. Middin in Beeld laat je de dagelijkse praktijk zien: over het veelzijdige aanbod van zorg, de vele successen, maar ook over lastige uitdagingen en moeilijke dilemma’s. ‘Middin in Beeld’ komt tot stand door waardevolle samenwerkingen tussen partners in zorg en welzijn.

Middin in beeld is te bekijken op zowel pc als tablet en mobiele telefoon. Bezoekers van het platform kunnen zelf reageren op de artikelen. En zij kunnen de artikelen delen met hun eigen netwerk en relaties via hun favoriete sociale media. Iedereen die dat wil kan zich inschrijven om maandelijks op de hoogte te worden gehouden van de nieuwste verhalen.

Met de verhalen en beelden op dit platform willen de cliënten en medewerkers van Middin letterlijk ‘in beeld’ brengen. Wie zijn we, wat doen we en waar werken we aan?

vier schermprints laten allerlei vrolijke mensen zien die beeldbellenWelke uitdagingen komen mensen met een beperking tegen? Wat zijn de dilemma’s van de medewerkers van Middin die zij dagelijks tegenkomen in de begeleiding van onze cliënten? Hoe spelen wij in op de ontwikkelingen in de samenleving en hoe helpen wij mensen om met veranderingen om te gaan? En welke talenten brengen mensen met een beperking zelf mee om hun steentje bij te dragen in de maatschappij?

Alle persoonlijke verhalen, verteld door de cliënten en medewerkers van Middin, lees je op Middin in Beeld. Lees, luister en bekijk zelf de verhalen en bezoek het nieuwe verhalenplatform Middi in Beeld.

Meer informatie