In de 90 jaar dat Pameijer zich sterk maakt voor een samenleving waarin iedereen ertoe doet, laten we ons inspireren door vernieuwende ideeën en praktijkvoorbeelden. We bieden ze graag een podium op ons jubileumcongres. Tijdens inspiratiesessies maakt u kennis met nieuwe inzichten, ontwikkelingen én aansprekende praktijkvoorbeelden. We dagen u uit om een stap verder te zetten! Kom ook 10 juni naar het Pameijer Jublieumcongres. Lees verder voor het programma en aanmelden.

Door uit te gaan van ieders krachten en talenten en die te versterken én verbinden, ontstaat een sterke samenleving. Maar hoe doe we dit?

Samen zetten we de toon voor de toekomst in de zorg.
In de 90 jaar dat Pameijer zich sterk maakt voor een samenleving waarin iedereen ertoe doet, laten wij ons inspireren door vernieuwde ideeën en praktijkvoorbeelden. We bieden ze graag een podium op ons jubileumcongres. En vragen u om mee te denken, praten en ervaringen uit te wisselen.

Door uit te gaan van ieders krachten en talenten en die te versterken én verbinden, ontstaat een sterke samenleving. Maar hoe doe we dit? Wat vraagt het van organisaties, van mensen die zorg nodig hebben, én van de samenleving als geheel om een stap verder te zetten?

Een podium nemen is niet voor iedereen vanzelfsprekend.
Sommige mensen kunnen dat makkelijker dan anderen. Hebben van nature meer lef. Mensen die in hun leven belemmeringen of kwetsbaarheden ervaren, komen daar niet altijd vanzelf aan toe. Ze hebben hulpmiddelen nodig. Soms letterlijk. Soms figuurlijk. Want hoe krijg je je stem, je eigen invloed weer terug?

Programma en aanmelden
Stap verder - Het podium voor een sterke samenlevingTijdens dit congres dagen wij u uit om een stap verder te zetten. Uiteraard in een feestelijke setting! Want ook de Doelen is jarig en bestaat 50 jaar. Zet daarom alvast één stap en meld u nu aan!

Aanmelden: www.pameijer.nl/pameijer90

Jubileumcongres Pameijer 90
Vrijdag 10 juni 2016, 9.00 – 16.30 uur
Concert- en congresgebouw De Doelen – Rotterdam