Het ‘Ik Boekje’ van Link4All deelnemer Pameijer is gekozen als beste kwaliteitsverbetering in de gehandicaptenzorg. Dat maakte juryvoorzitter Jenneke van Veen bekend tijdens de uitreiking van de naar haar vernoemde Verbeterprijs op woensdag 25 november 2015. Link4All feliciteert Pameijer met deze geweldige prijs!

“Doordat ouders er zelf ook mee werken, ontstaat een veel betere verbinding tussen ouders en begeleiding. Hun onderlinge verhouding wordt er veel gelijkwaardiger door.”

Het Ik Boekje is een app, waarin informatie wordt verzameld over de manier waarop een kind of jongere met een ernstig meervoudige beperking zich emotioneel uit. Doel van de app is dat zorgverleners en verwanten de cliënt beter begrijpen, dat de cliënt zich beter begrepen voelt en wordt erkend in zijn emoties en wensen.

‘De jury was vooral getroffen door het effect van deze ogenschijnlijk simpele digitale upgrade van het aloude heen-en-weer-schriftje’, vertelt juryvoorzitter Jenneke van Veen. ‘Doordat ouders er zelf ook mee werken, ontstaat een veel betere verbinding tussen ouders en begeleiding. Hun onderlinge verhouding wordt er veel gelijkwaardiger door.’

Ga voor meer informatie over de app naar: http://www.link4all/projecten/digitale-app-ik-boekje/