De Link4All deelnemers Bartiméus, Middin en Pameijer zijn geselecteerd voor de tien beste inzendingen van de Jenneke van Veen-Verbeterprijs 2015. Middin is geselecteerd voor het project ‘De Ontwikkelbibliohteek’. Pameijer heeft deze plaats verdiend door het ontwikkelen van de succesvolle app Ik Boekje die de kwaliteit van de zorg voor mensen met beperkingen sterk kan verbetert. Bartiméus is geselecteerd voor het succesvolle project: ‘Geleidelijnen binnen je eigen woning’.

De Jenneke van Veen-Verbeterprijs is initiatief van de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN) en Ieder(in). Zorgorganisaties, zorgprofessionals en cliëntenraden in de gehandicaptenzorg kunnen succesvolle kwaliteitsverbeteringen in de langdurige zorg voor mensen met beperkingen aanmelden.

Eind september maakt de jury de drie genomineerden bekend. Wie van deze drie zich de winnaar van de Jenneke van Veen-Verbeterprijs 2015 mag noemen, wordt woensdag 25 november 2015 bekend gemaakt. Link4All wenst onze deelnemers veel succes!