Padvinder: Startpagina / Deelnemers / Prinsenstichting

Prinsenstichting

Een zorg minder!

Prinsenstichting biedt zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. Wat we belangrijk vinden zijn jouw wensen, ambities en mogelijkheden. Samen kijken we naar wat kán! Zodat jij het leven kan leiden dat je zelf wilt, zo gewoon als mogelijk, net als ieder ander.

Prinsenstichting heeft een breed pakket aan kwalitatief hoogstaande zorg op het gebied van wonen, dagbesteding, vrijetijdsbesteding, zorg, expertise en ondersteuning.

Prinsenstichting ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking in de regio Zaanstreek-Waterland om zoveel mogelijk hun eigen leven te kunnen leiden. Voor sommigen betekent dit dat zij bij ons wonen. De woningen van cliënten van Prinsenstichting liggen verspreid door de regio, maar altijd midden in de samenleving. Anderen wonen nog thuis, of op zichzelf en worden hierbij in meer of mindere mate ondersteund door Prinsenstichting.

Mensen met beperkingen kunnen bij Prinsenstichting ook terecht voor weekend- en vakantieopvang, kortdurend verblijf en crisisinterventie. Natuurlijk hoort bij een gewoon leven ook werken, leren, dagbesteding en vrijetijdsbesteding. Bij Prinsenstichting bieden wij dat in eigen beheer, of in samenwerking met bedrijven in de regio.

Reageer op actuele vactures of lees meer informatie over solliciteren en werken bij Prinsenstichting.

logo prinsenstichting

Contact

Website
www.prinsenstichting.nl

Telefoon
0299 – 459 200

Link4All Contactpersoon
René Klaver
r.klaver@prinsenstichting.nl

Prinsenstichting in Link4All Nieuws

Nieuws over digitiaal meedoen van Prinsenstichting

Lees meer nieuws over ‘Digitale Cliënt ICT’ van Prinsenstichting

Meer nieuws van Prinsenstichting

Prinsenstichting Links

Innovatie & Ontwikkeling

een jongeman met VR-bril test een controler uit

Prinsenstichting sluit aan op de mogelijkheden, ambities en wensen van cliënten door innovatie, ontwikkeling en inzet van ‘Digitale Cliënt ICT’.

Innovatie & Ontwikkeling

No limits

logo Special Forces Work Prinsenstichting

‘No Limits’ helpt mensen met een beperking op weg naar volwaardige participatie door een passende arbeidsomgeving, studie of zinvolle dagbesteding.

No Limits

Gentle Teaching

Bij Prinsenstichting gaan de medewerkers op basis van de principes van ‘Gentle Teaching’ liefdevol en betrokken om met cliënten, ouders en verzorgers.

Gentle Teaching

Bezoek de website van Prinsenstichting voor meer interessante links

Website Prinsenstichting