Padvinder: Startpagina / Deelnemers / Bartiméus

Bartiméus

Specialist voor mensen die slechtziend of blind zijn

Bartiméus is specialist in leven met een visuele beperking. Wij ondersteunen jong en oud op het gebied van wonen, leren, werken en dagelijks leven.

Bartiméus wil de kwaliteit van leven voor mensen die slechtziend of blind zijn verbeteren. Met persoonlijk advies, hulpmiddelen, ondersteuning en kennisoverdracht.

Of het nu gaat om aanpassingen in uw huis of werkplek, de ontwikkeling van uw kind, de schoolkeuze, handicapverwerking, uw hobby of leeshulpmiddel. Wij volgen de laatste ontwikkelingen door bijscholing en (internationale) beursbezoeken en passen deze toe in onze adviezen.

Bartiméus vindt dat kwaliteit aantoonbaar en meetbaar moet zijn. Daarom werken wij volgens het Model Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling Zorginstellingen (HKZ).

Onze kennis en ervaring met mensen die slechtziend of blind zijn, is voor iedereen toegankelijk. Digitaal via internet, telefonisch via de Bartiméus Infolijn, of op een van vele onze locaties in Nederland, of over de grenzen in andere landen waar Bartiméus het leven verbetert van mensen die slechtziend of blind zijn.

Reageer op actuele vactures of lees meer informatie over solliciteren en werken bij Bartiméus.

logo bartiméus

Contact

Website
www.bartimeus.nl

Telefoon
0900 – 77 888 99

Link4All Contactpersoon
Hans Scholten
hscholten@bartimeus.nl

Bartiméus in Link4All Nieuws

Nieuws van Bartiméus over ‘Digitale Cliënt ICT’

Lees meer nieuws over ‘Digitale Cliënt ICT’ van Bartiméus

Meer nieuws van Bartiméus

Bartiméus Links

Toegankelijkheidsteam

Een gebruiker laat de werking van de virtuele geleidelijn zien op zijn smartphone

Het Toegankelijkheidsteam adviseert over betere toegankelijkheid van onder meer openbare gebouwen, stadions en festivals voor mensen met visuele beperkingen.

Toegankelijksheidteam

Historische Theetuin

clienten en bewoners zitten gezelling onder de parasols op het terras van de moestuin

De Historische Theetuin maakt alle bezoekers blij. Pluk zelf vers fruit of stel zelf je inkopen samen uit de moestuin. Iedereen is welkom. Graag tot ziens bij Bartiméus in Doorn!

Historische Theetuin

Bartiméus FabLab

Een visueel en verstandelijk beperkte jonge man zit in een rolstoel voor een digitaal lichtgordijn

Het FabLab van Bartiméus is speciaal gericht op nieuwe ontwikkelingen, innovaties en de inzet van ‘Digitale Cliënt ICT’ voor mensen met visuele en verstandelijke beperkingen.

FabLab

Bezoek de website van Bartiméus voor meer interessante links

Website Bartiméus