Vorige week is VraagApp uitgeroepen tot winnaar van het Amsterdam City Fellowship Programma. Het programma is gericht op sociale start-ups die complexe sociale uitdagingen van de stad aangaan met slimme oplossingen. VraagApp kreeg van de jury het predicaat: Briljant, in zijn eenvoud. Vanaf september verkrijgbaar voor iedereen. Nu start de test eindfase. Help je mee? Dan maak je een jaar lang gratis gebruik van VraagApp.

Wij geloven in digitale ondersteuning
“Amerpoort is founding partner van deze app omdat we geloven in de mogelijkheden van digitale ondersteuning voor onze cliënten. Het unieke van Vraagapp is dat alledaagse vragen van cliënten beantwoord kunnen worden door vrijwilligers 2.0 die op eigen bepaalde momenten kunnen helpen.” – Paul Willems, Bestuurder Amerpoort

Veilig en makkelijk vragen stellen
Prijswinnaars poseren voor de foto met grote chequeVraagApp wordt o.a. gesteund door Link4All deelnemer Amerpoort. De app voor je smartphone biedt mensen die de samenleving complex vinden de mogelijkheid om veilig en makkelijk alledaagse vragen te stellen aan anonieme vrijwilligers. Je kent elkaar niet, dus dat verlaagt voor beide gebruikers de drempel. Zowel voor mensen die soms een beetje hulp kunnen gebruiken, als voor de vele vrijwilligers die graag een ander helpen, maar liever niet meteen ergens aan vast zitten.

Briljant in zijn eenvoud
Zoek je snel en ongedwongen via je smartphone een passend antwoord op dagelijkse vragen of probleempjes? Bijna alles wat ingewikkeld is in onze samenleving kan met VraagApp snel duidelijker gemaakt worden; Briljant! Bovendien is VraagApp uitstekend geschikt voor vrijwilligers 2.0 die zelf willen bepalen wanneer ze beschikbaar zijn voor anderen. Eenvoudiger vrijwilligerswerk kan haast niet. En instant voldoening; één enkel antwoord op een vraag van een ander is al een goede dienst.

Vragers en Vrijwilligers gezocht
De app werkt natuurlijk al uitstekend, maar moet ook nog op grotere schaal worden getest. Doe jij ook mee? Dan ontvang je gratis de VraagApp en kun je er een jaar lang kosteloos gebruik van maken. Aanmelden voor de test kan nog! Stuur een email naar Joëlle Lafeber van VraagApp en geef je op als vrager of vrijwilliger.

Meer informatie