Het hele jaar zijn bezoekers welkom in de prachtig gelegen historische moestuin van Bartiméus. Maar vanaf het voorjaar krijgt elk bezoek bijzondere kansen uit de natuur aangereikt. Knip bijvoorbeeld zelf bloemen uit de tuin en maak je eigen boeket, pluk vers fruit voor thuis op je dessert of geniet op het zonnige terras van koffie met zelfgebakken taart uit de bakkerijen van Bartiméus. De historische moestuin van Bartiméus biedt jong en oud een gevarieerd aanbod van leuke en leerzame activiteiten. Kom ook eens langs. Iedereen is van harte welkom.

logo Historische Moestuin waarop een grafische voorstelling te zien is van gele zonnebloem op een blauwe achtergrondAlle producten zoals groente, fruit en bloemen komen vers van het land. De historische moestuin van Bartiméus gebruikt natúúrlijk geen bestrijdingsmiddelen of kunstmest. Alles wordt vers en onbehandeld aangeboden op het juiste moment door door de moestuin zelf.

Bezoek de historische moestuin in Doorn
In de zomermaanden is de tuin open van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00. Zaterdag en zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur. Regelmatig worden er ook activiteiten georganiseerd zoals muziekoptredens. In het voorjaar is er een planten-en stekken markt en de afsluiting van het seizoen vieren wij met een nazomermarkt.

Adres en Contact
Historische Moestuin Bartiméus
Driebergsestraatweg 44
3941 ZX Doorn

Telefoon: 0343- 52 69 61
E-mail: moestuin@bartimeus.nl

Meer informatie