Artikel introductie tekst

Onlangs is het internet verrijkt met een nieuwe website voor iedereen die alles wil weten over beperkt zijn in horen én zien. DB-connect is hét landelijke informatiepunt voor alle vragen over doofblindheid.

Vijf zorgorganisaties bundelen kennis en ervaring

DB-connect is een initiatief van vijf zorgorganisaties, waaronder de Link4All deelnemers Koninklijke Visio en Bartiméus die hoofzakelijk op visuele beperkingen gericht zijn. De zorgorganisaties GGMD, Kalorama en Kentalis zijn hoofzakelijk gespecialiseerd in auditieve beperkingen. In DB-connect brengen de vijf organisaties een schat aan kennis en ervaring bij elkaar.

Landelijk informatiepunt voor Doofblindheid

Naast de informatieve website heeft DB-connect informatiepunt dat wordt bemand door contactpersonen van de samenwerkende organisaties. Zij beantwoorden vragen op het gebied van beperkingen in horen én zien, maar ook over gespecialiseerde zorg, maatschappelijke dienstverlening, onderwijs en werk. Ze verwijzen u door als u om specialistische zorg of dienstverlening vraagt.

DB-Connect

Op www.dbconnect.info vindt u informatie over een beperking in horen én zien: tips voor het dagelijks leven, informatie over hulpmiddelen en uitleg over doofblindheid.

Aanvullende informatie

Gerelateerde informatie, nieuws en websites

Aanvullende informatie op de website van Link4All:

Aanvullende informatie op andere websites:

Deel dit artikel op Social Media

Help mee en steun het werk van Link4All. Bedankt!