Bent u op zoek naar originele kunstzinnige cadeau’s? Surf dan snel naar Visio’s nieuwe cliënten webwinkel ‘Kunst & Cadeau’. De webwinkel zit vol met leuke artikelen die online kunnen worden besteld. De online winkel wordt volledig gerund door Visio-cliënten met een visuele en verstandelijke beperking. Bezoek ook de webwinkel en bestel een kunstzinnig cadeau!

Cliënten regelen alles zelf

Het is een nieuwe dagbestedingsactiviteit binnen Link4All deelnemer Visio: een webwinkel beheren, assortiment kiezen, zorgen dat er voldoende items op de website staan, foto’s van de artikelen maken, de afhandeling van de bestellingen én de verzending. De producten worden in de verschillende werkplaatsen op de dagbestedingslocaties gemaakt.

Cliënten vullen zelf de webwinkel en zorgen dat de bestellingen worden verstuurd. De webwinkel is gemaakt in nauwe samenwerking met onze cliënten en is opgezet om hen te laten participeren in de hedendaagse, digitale samenleving.

Deelname aan de digitale samenleving met je eigen webwinkel

In de webwinkel Kunst & Cadeau vindt u producten die gemaakt zijn door cliënten van Visio met een visuele en verstandelijke beperking. Zij maken de producten op verschillende dagbestedingslocaties van Visio die over het hele land verspreid zijn. Met nieuwe webwinkel kunnen nu ook de producten online worden verkocht.

Bezoek de webwinkel en bestel mooie kunst of een leuk cadeau

Meer informatie