window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-3396226-12');
Padvinder: Startpagina / Nieuws / Archief: Ikbenonline

Nieuws Archief

Thema: Ikbenonline

Prinsenstichting: Al meer dan 200 mensen met een verstandelijke beperking veilig online actief

8 februari 2019|Ikbenonline, Prinsenstichting|

Prinsenstichting ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking om een zo ‘normaal’ mogelijk leven te leiden. De digitale wereld hoort hier vanzelfsprekend ook bij. Steeds meer cliënten gebruiken hiervoor het veilige internetplatform ‘Ikbenonline’. Inmiddels maken bij Prinsenstichting al meer 200 cliënten en 50 begeleiders dagelijks enthousiast gebruik van ‘Ikbenonline’.  

Prinsenstichting bereikt in korte tijd meer dan 150 tevreden ‘Ikbenonline.com’ gebruikers

9 november 2017|Ikbenonline, Prinsenstichting|

Volgens Prinsenstichting moet iedereen kunnen deelnemen aan de digitale maatschappij. Dat geldt natuurlijk ook voor mensen met een verstandelijke beperking. Speciaal voor deze groep cliënten maakt Prinsenstichting gebruik van het Link4All platform ‘Ikbenonline.com’. Sinds de introductie is in korte tijd het aantal tevreden gebruikers snel gestegen. 

Bartiméus vergroot door technologie de wereld van mensen met een visuele beperking

23 oktober 2017|Bartiméus, Digitale zorg, Ikbenonline, Labs4All|

Bartiméus wil dat mensen met een visuele beperking zo zelfstandig mogelijk kunnen functioneren. Actieve en zelfstandige deelname aan de digitale maatschappij hoort daar vanzelfsprekend bij. Daarom wordt bij Bartiméus sterk ingezet op het gebruik van (digitale) technologie om de wereld van de cliënten te vergroten. 

Prinsenstichting ontsluit via ‘Ikbenonline.com’ veilig en beschermd de digitale wereld

13 januari 2017|Ikbenonline, Prinsenstichting|

Bij Prinsenstichting gaat het om wensen, ambities en mogelijkheden. En dan samen kijken naar wat kán! Het aanbieden van een beschermde toegang tot een veilige internetomgeving is hierbij een basis onderdeel voor een toekomstgericht aanbod van persoonlijke internetdiensten aan cliënten. Want iedereen moet volgens Link4All deelnemer Prinsenstichting zonder beperkingen op zijn of haar eigen manier kunnen deelnemen aan de digitale wereld. Daarom wordt het betrouwbare Link4All platform ‘Ikbenonline.com’ gebruikt. Lees over het succes, en over een zorg minder bij Prinsenstichting.

Lees Link4All Nieuws

Omdat digitaal niet voor iedereen gewoon is...

Deze website werkt beter met cookies
Link4All is pro-privacy en anti-spam
OK