window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-3396226-12');
Padvinder: Startpagina / Nieuws / Archief: Tragel

Nieuws Archief

Thema: Tragel

Op zoek naar een bijzonder cadeau voor de feestdagen? Bestel online in de Tragel Shop!

23 november 2017|Tragel|

Speciaal voor de feestdagen is de webwinkel van Tragel ook dit jaar weer gevuld met prachtige Kerstartikelen. De medewerkers van Tragel Shop maken unieke geschenken die door Sinterklaas of de Kerstman graag cadeau worden gedaan. Het assortiment van de webwinkel van Tragel bestaat onder meer uit: kaarsen, zeep, artikelen van hout, keramiek en textiel maar ook eigentijdse kunst. Overtuig uzelf en bestel dit jaar eens uw kerstcadeaus in de webwinkel van Tragel.

Het gewone leven ervaren, dat wil iedereen. Daarom werkt Tragel met Tripel-C.

8 september 2017|Labs4All, Tragel|

Wat maakt een goed leven? Dat zit ‘m voor iedereen in het genieten van de gewone dagelijkse kleine dingen, vindt Tragel. Dat geldt ook voor mensen met een verstandelijke beperking die kampen met gedrags- of psychische problemen. Daarom kijkt Tragel naar de beste aanpak voor elke cliënt en levert persoonlijke zorg op maat. Hiervoor wordt met veel succes gebruikt gemaakt van de Tripel-C methode.

Samen doen! Online Zorg Dossier van Tragel verbindt veilig en toegankelijk ouders en kinderen.

8 augustus 2017|Labs4All, Tragel|

Voor veel ouders is het een grote wens om vaker in de buurt van hun kinderen te kunnen zijn. Helaas is dat niet altijd haalbaar. Dit geldt ook voor ouders en kinderen die cliënt van Tragel zijn. Daarom is het goed dat ouders, verwanten en verzorgers bij Tragel steeds toegang hebben tot een praktisch Online Zorg Dossier.  Hiermee maakt Tragel het voor iedereen makkelijk om ook tussen de bezoeken door even snel “Hallo!” te zeggen.

Tragel Games 2017 – de meest bijzondere sport- en speldag van Zeeland. Kom kijken of help mee!

30 maart 2017|Tragel|

Elk jaar wordt door Link4All deelnemer Tragel de meest bijzondere sport- en speldag van Zeeland georganiseerd: de Tragel Games. Naast indrukwekkende prestaties staan de Tragel Games altijd garant voor veel spektakel. Dat geldt niet alleen voor de deelnemers. Ook het publiek beleeft een dag die niet snel wordt vergeten. Dus zet het alvast in je agenda: 24 mei 2017 – Tragel Games!

Ook ‘De vrienden van Tragelzorg’ vinden het belangrijk dat iedereen kan meedoen aan de digitale maatschappij

31 januari 2017|Tragel|

Maak kennis met de ‘Vrienden van Tragelzorg’. Lees verder over deze onafhankelijke stichting die cliënten van Link4All deelnemer Tragelzorg ondersteunt bij de dagelijkse uitdagingen die de digitale maatschappij biedt aan iedereen met beperkingen.  Een leven als ieder ander, gewoon meedoen, is voor mensen met een beperking niet eenvoudig. Het kost vaak extra geld. Geld dat uit reguliere financiering of eigen inkomen niet beschikbaar is. Gewoon meedoen is door snelle digitale ontwikkelingen voor veel mensen niet meer mogelijk zonder de hulp

Lees Link4All Nieuws

Omdat digitaal niet voor iedereen gewoon is...

Deze website werkt beter met cookies
Link4All is pro-privacy en anti-spam
OK