window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-3396226-12');
Padvinder: Startpagina / Nieuws / Archief: Pameijer

Nieuws Archief

Thema: Pameijer

Stoer horloge helpt cliënten, begeleiders en mantelzorgers aan een betere grip op de dagindeling

24 juli 2017|Digitale zorg, Middin, Pameijer|

Al langere tijd wordt bij verschillende Link4All deelnemers geëxperimenteerd met digitale toepassingen die helpen bij een betere grip op de dagindeling. Dit is niet alleen belangrijk voor alle cliënten maar ook voor begeleiders en mantelzorgers. Bij Pameijer en Middin zijn uitstekende resultaten geboekt met een slim horloge. Dit horloge helpt iedereen die bijvoorbeeld moeite heeft met klokkijken, oriënteren in tijd, planning en organisatie van afspraken.

Jubileumcongres Pameijer 90 – Meld u aan en kom ook 10 juni naar de Doelen in Rotterdam

9 mei 2016|Pameijer|

In de 90 jaar dat Pameijer zich sterk maakt voor een samenleving waarin iedereen ertoe doet, laten we ons inspireren door vernieuwende ideeën en praktijkvoorbeelden. We bieden ze graag een podium op ons jubileumcongres. Tijdens inspiratiesessies maakt u kennis met nieuwe inzichten, ontwikkelingen én aansprekende praktijkvoorbeelden. We dagen u uit om een stap verder te zetten! Kom ook 10 juni naar het Pameijer Jublieumcongres. Lees verder voor het programma en aanmelden.

Gefeliciteerd! Pameijer is jarig en viert haar 90-jarige bestaan met een inspirerend jubileumcongres.

7 april 2016|Labs4All, Pameijer|

Link4All deelnemer Pameijer bestaat alweer 90 jaar. Gefeliciteerd! Zo’n prachtige mijlpaal moet natuurlijk worden gevierd. Daarvoor heeft Pameijer een inspirerend jubileumcongres georganiseerd. Diverse prikkelende sprekers zullen aan de hand van innovatieve praktijkvoorbeelden, scherpe discussies en creatieve sessies samen met u vooruit kijken en belangrijke thema’s bespreken waar iedereen in de zorg mee te maken krijgt. Meer nieuws volgt maar noteer alvast de datum: 10 juni 2016.

Ik Boekje van Pameijer wint Jenneke van Veen-Verbeterprijs ‘Beste zorgproduct 2015’ !!!

25 november 2015|Digitale zorg, Pameijer|

Het ‘Ik Boekje’ van Link4All deelnemer Pameijer is gekozen als beste kwaliteitsverbetering in de gehandicaptenzorg. Dat maakte juryvoorzitter Jenneke van Veen bekend tijdens de uitreiking van de naar haar vernoemde Verbeterprijs op woensdag 25 november 2015. Link4All feliciteert Pameijer met deze geweldige prijs!

Ik Boekje van Pameijer genomineerd voor Jenneke van Veen verbeterprijs 2015

1 oktober 2015|Digitale zorg, Pameijer|

De succesvolle app Ik Boekje van Link4All deelnemer Pameijer is doorgedrongen tot de laatste 3 nominaties voor de Jenneke van Veen verbeterprijs 2015. Het Ik Boekje van Pameijer is een app, waarin informatie wordt verzameld over de manier waarop een kind of jongere met een ernstig meervoudige beperking zich emotioneel uit. Doel is dat zorgverleners en verwanten de cliënt beter begrijpen, dat de cliënt zich beter begrepen voelt en wordt erkend in zijn emoties en wensen.

Nieuwe app van Pameijer beschikbaar: Ik Boekje

15 september 2015|Digitale zorg, Pameijer|

Link4All deelnemer Pameijer heeft een nieuwe app voor de iPad ontwikkeld en stelt deze nu ook gratis beschikbaar. Het Ik Boekje is een applicatie voor de Ipad, ontwikkeld voor kinderen met een (ernstig) meervoudige beperking. Een hulpmiddel voor ouders, begeleiders en anderen dat helpt de emoties, het communicatief gedrag van het kind eerder te herkennen en erop te reageren.

Drie Link4All deelnemers bij Top 10 inzendingen Jenneke van Veen verbeterprijs

1 september 2015|Bartiméus, Digitale zorg, Middin, Pameijer|

De Link4All deelnemers Bartiméus, Middin en Pameijer zijn geselecteerd voor de tien beste inzendingen van de Jenneke van Veen-Verbeterprijs 2015. Middin is geselecteerd voor het project ‘De Ontwikkelbibliohteek’. Pameijer heeft deze plaats verdiend door het ontwikkelen van de succesvolle app Ik Boekje die de kwaliteit van de zorg voor mensen met beperkingen sterk kan verbetert. Bartiméus is geselecteerd voor het succesvolle project: ‘Geleidelijnen binnen je eigen woning’.

Lees Link4All Nieuws

Omdat digitaal niet voor iedereen gewoon is...

Deze website werkt beter met cookies
Link4All is pro-privacy en anti-spam
OK