window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-3396226-12');
Padvinder: Startpagina / Nieuws / Archief: Link4All

Nieuws Archief

Thema: Link4All

Op zoek naar een bijzonder cadeau voor de feestdagen? Bestel online in de Tragel Shop!

23 november 2017|Tragel|

Speciaal voor de feestdagen is de webwinkel van Tragel ook dit jaar weer gevuld met prachtige Kerstartikelen. De medewerkers van Tragel Shop maken unieke geschenken die door Sinterklaas of de Kerstman graag cadeau worden gedaan. Het assortiment van de webwinkel van Tragel bestaat onder meer uit: kaarsen, zeep, artikelen van hout, keramiek en textiel maar ook eigentijdse kunst. Overtuig uzelf en bestel dit jaar eens uw kerstcadeaus in de webwinkel van Tragel.

Kom in november experimenteren met technologie in het Innovatielab van Middin

26 oktober 2017|Labs4All, Middin|

Zet eens een Virtual Reality-bril op en ervaar hoe het is om een andere wereld te ontdekken. Probeer via oogbesturing een computer te bedienen. Of kom lekker in beweging met behulp van een computerspel. Laat je verrassen door wat het innovatielab te bieden heeft en breng in november een bezoek aan het Innovatielab van Middin in Rotterdam.

Het gewone leven ervaren, dat wil iedereen. Daarom werkt Tragel met Tripel-C.

8 september 2017|Labs4All, Tragel|

Wat maakt een goed leven? Dat zit ‘m voor iedereen in het genieten van de gewone dagelijkse kleine dingen, vindt Tragel. Dat geldt ook voor mensen met een verstandelijke beperking die kampen met gedrags- of psychische problemen. Daarom kijkt Tragel naar de beste aanpak voor elke cliënt en levert persoonlijke zorg op maat. Hiervoor wordt met veel succes gebruikt gemaakt van de Tripel-C methode.

Samen doen! Online Zorg Dossier van Tragel verbindt veilig en toegankelijk ouders en kinderen.

8 augustus 2017|Labs4All, Tragel|

Voor veel ouders is het een grote wens om vaker in de buurt van hun kinderen te kunnen zijn. Helaas is dat niet altijd haalbaar. Dit geldt ook voor ouders en kinderen die cliënt van Tragel zijn. Daarom is het goed dat ouders, verwanten en verzorgers bij Tragel steeds toegang hebben tot een praktisch Online Zorg Dossier.  Hiermee maakt Tragel het voor iedereen makkelijk om ook tussen de bezoeken door even snel “Hallo!” te zeggen.

Stoer horloge helpt cliënten, begeleiders en mantelzorgers aan een betere grip op de dagindeling

24 juli 2017|Digitale zorg, Middin, Pameijer|

Al langere tijd wordt bij verschillende Link4All deelnemers geëxperimenteerd met digitale toepassingen die helpen bij een betere grip op de dagindeling. Dit is niet alleen belangrijk voor alle cliënten maar ook voor begeleiders en mantelzorgers. Bij Pameijer en Middin zijn uitstekende resultaten geboekt met een slim horloge. Dit horloge helpt iedereen die bijvoorbeeld moeite heeft met klokkijken, oriënteren in tijd, planning en organisatie van afspraken.

Unieke methode LifeWise zorgt voor betere begeleiding van mensen met LVB in grote steden

17 juli 2017|Labs4All, Middin|

Mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en bijkomende complexe problematiek hebben het vaak moeilijk. Dat geldt vooral in de grote steden. Voor hulpverleners zijn ze vaak lastig bereikbaar. Door de hectiek van de grote stad is het een doelgroep die sneller voor overlast kan zorgen. Deze groep komt ook meer dan normaal in aanraking met politie en justitie. Betere begeleiding met de nieuwe methode gaat daar verandering in brengen.

Lees, luister en bekijk persoonlijke verhalen uit de zorg. Bezoek het nieuwe platform ‘Middin in Beeld’!

20 april 2017|Labs4All, Middin|

Sinds kort is het internet dankzij Middin een nieuw platform rijker: ‘Middin in Beeld’. Lees aangrijpende en persoonlijke verhalen. Of kijk films uit het de dagelijkse praktijk van de cliënten en medewerkers van Middin. Het nieuwe platform groeit al snel. Volg interessante en nieuwe ontwikkelingen bij Link4All deelnemer Middin, in de maatschappij en in de ouderen- en gehandicaptenzorg. Middin in Beeld laat je de dagelijkse praktijk zien: over het veelzijdige aanbod van zorg, de vele successen, maar ook over lastige

Tragel Games 2017 – de meest bijzondere sport- en speldag van Zeeland. Kom kijken of help mee!

30 maart 2017|Tragel|

Elk jaar wordt door Link4All deelnemer Tragel de meest bijzondere sport- en speldag van Zeeland georganiseerd: de Tragel Games. Naast indrukwekkende prestaties staan de Tragel Games altijd garant voor veel spektakel. Dat geldt niet alleen voor de deelnemers. Ook het publiek beleeft een dag die niet snel wordt vergeten. Dus zet het alvast in je agenda: 24 mei 2017 – Tragel Games!

Ook ‘De vrienden van Tragelzorg’ vinden het belangrijk dat iedereen kan meedoen aan de digitale maatschappij

31 januari 2017|Tragel|

Maak kennis met de ‘Vrienden van Tragelzorg’. Lees verder over deze onafhankelijke stichting die cliënten van Link4All deelnemer Tragelzorg ondersteunt bij de dagelijkse uitdagingen die de digitale maatschappij biedt aan iedereen met beperkingen.  Een leven als ieder ander, gewoon meedoen, is voor mensen met een beperking niet eenvoudig. Het kost vaak extra geld. Geld dat uit reguliere financiering of eigen inkomen niet beschikbaar is. Gewoon meedoen is door snelle digitale ontwikkelingen voor veel mensen niet meer mogelijk zonder de hulp

Lees Link4All Nieuws

Omdat digitaal niet voor iedereen gewoon is...

Deze website werkt beter met cookies
Link4All is pro-privacy en anti-spam
OK