window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-3396226-12');
Padvinder: Startpagina / Nieuws / Archief: Prinsenstichting

Nieuws Archief

Thema: Prinsenstichting

Link4All Vacatures: Maak kennis met deelnemers en vind de baan die écht bij je past in de ‘Week van zorg en welzijn’

19 februari 2019|Bartiméus, Digitale zorg, Prinsenstichting, Visio|

Kom langs en maak kennis met Link4All deelnemers tijdens de ‘Week van zorg en welzijn 2019’. Ook dit jaar hebben weer veel zorgorganisaties ‘Open huis’ van 11 tot en met 16 maart 2019. Iedereen is welkom. Ben je zoek naar zinvol werk dat écht bij je past? Kom dan gerust langs bij Link4All deelnemers vraag naar de mogelijkheden voor jou in de zorg voor mensen met beperkingen.

Prinsenstichting: Al meer dan 200 mensen met een verstandelijke beperking veilig online actief

8 februari 2019|Ikbenonline, Prinsenstichting|

Prinsenstichting ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking om een zo ‘normaal’ mogelijk leven te leiden. De digitale wereld hoort hier vanzelfsprekend ook bij. Steeds meer cliënten gebruiken hiervoor het veilige internetplatform ‘Ikbenonline’. Inmiddels maken bij Prinsenstichting al meer 200 cliënten en 50 begeleiders dagelijks enthousiast gebruik van ‘Ikbenonline’.  

Prinsenstichting bereikt in korte tijd meer dan 150 tevreden ‘Ikbenonline.com’ gebruikers

9 november 2017|Ikbenonline, Prinsenstichting|

Volgens Prinsenstichting moet iedereen kunnen deelnemen aan de digitale maatschappij. Dat geldt natuurlijk ook voor mensen met een verstandelijke beperking. Speciaal voor deze groep cliënten maakt Prinsenstichting gebruik van het Link4All platform ‘Ikbenonline.com’. Sinds de introductie is in korte tijd het aantal tevreden gebruikers snel gestegen. 

Michelle, John en Jorrit van Prinsenstichting voor Nederland Onbeperkt

22 september 2017|Labs4All, Prinsenstichting|

Enige tijd geleden is de nationale campagne Nederland Onbeperkt van start gegaan. Door Prinsenstichting is dit landelijke initiatief voortvarend opgepakt met een succesvolle regionale aftrap in Purmerend. Ruim 60 cliënten, begeleiders en relaties waren aanwezig om hieraan mee te doen. Net als bij de landelijke aftrap, stelden zij de aan de genodigden en voorbijgangers de vraag: “Wat betekent voor u Nederland Onbeperkt?”.

Prinsenstichting ontsluit via ‘Ikbenonline.com’ veilig en beschermd de digitale wereld

13 januari 2017|Ikbenonline, Prinsenstichting|

Bij Prinsenstichting gaat het om wensen, ambities en mogelijkheden. En dan samen kijken naar wat kán! Het aanbieden van een beschermde toegang tot een veilige internetomgeving is hierbij een basis onderdeel voor een toekomstgericht aanbod van persoonlijke internetdiensten aan cliënten. Want iedereen moet volgens Link4All deelnemer Prinsenstichting zonder beperkingen op zijn of haar eigen manier kunnen deelnemen aan de digitale wereld. Daarom wordt het betrouwbare Link4All platform ‘Ikbenonline.com’ gebruikt. Lees over het succes, en over een zorg minder bij Prinsenstichting.

Special Forces Work van Prinsenstichting maakt deelname aan maatschappij mogelijk

1 december 2016|Labs4All, Prinsenstichting|

Het succesvolle project ‘Special Forces Work’ van Link4All deelnemer Prinsenstichting brengt werkgevers en jongeren en volwassenen bij elkaar. Deelnemers volgen leerwerktrajecten om zichzelf te ontwikkelen. Zo mogelijk stromen de deelnemers door naar een arbeidsmatig dagbestedingsproject. Op die manier kunnen zij opdrachten voor bedrijven uit te voeren en ervaring opdoen voor een (garantie)baan.

Lees Link4All Nieuws

Omdat digitaal niet voor iedereen gewoon is...

Deze website werkt beter met cookies
Link4All is pro-privacy en anti-spam
OK