window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-3396226-12');
Padvinder: Startpagina / Nieuws / Archief: Baalderborg Groep

Nieuws Archief

Thema: Baalderborg Groep

Hallo mag ik mij even voorstellen? Ik ben LOT!

1 september 2017|Baalderborg Groep|

Maak kennis met LOT: Het ‘Lab Over Technologie’ project van Baalderborg Groep. Bij LOT draait alles om nieuwe producten waarmee ter bevordering van de regie en zelfredzaamheid van de cliënt. Want wie wil dat nou niet? Daarom staan in het laboratorium van LOT innovatieve producten centraal die het leven makkelijker maken. Volg LOT en lees verder over al haar mooie toekomstplannen.

Baalderborg Groep test Fitbit Activity Tracker in pilot over slaapproblemen bij mensen met verstandelijke beperking

10 februari 2016|Baalderborg Groep, Digitale zorg, Labs4All|

Gezonde leefstijl gaat niet alleen over bewegen en eten, maar kan bijvoorbeeld ook gaan over slapen. Uit onderzoek blijkt dat er bij 67% van de mensen met een verstandelijke beperking sprake is van een slaapprobleem (onder andere Lagrain, 1998). Slaapproblemen kunnen bijvoorbeeld invloed hebben op hoe iemand overdag functioneert en dus ook een mogelijk verband hebben met probleemgedrag. Om beter zicht te krijgen op hoe iemands slaappatroon is, kan de Fitbit Activity Tracker gebruikt worden.

Lees Link4All Nieuws

Omdat digitaal niet voor iedereen gewoon is...

Deze website werkt beter met cookies
Link4All is pro-privacy en anti-spam
OK