Link4All deelnemer Amerpoort en Reinaerde vormen samen ‘Het Innovatielab’ en zetten de hype van Pokemon Go in om nieuwe vrijwilligers werven! Onder de noemer: #PokemonCare vraagt het Innovatielab mensen om hun passie voor hun smartphone te delen met cliënten met een verstandelijke beperking. Dit zullen ze doen op maandag 8 augustus tussen 13.00-15.00 bij restaurant ZiZo aan de Oudegracht 281-283.

Kom ook aanstaande maandag 8 augustus 2016 tussen 13.00-15.00 naar het restaurant ZiZo aan de Oudegracht 281-283

Waarom:
Amerpoort en Reinaerde vinden het belangrijk dat cliënten leren omgaan met de hedendaagse technologie om maximaal hiervan te kunnen profiteren. Hiervoor zoeken ze vrijwilligers die het leuk vinden om met enige regelmaat cliënten een uurtje te ondersteunen in het gebruik van hun smartphone of computer. Door aan te haken op dé hit van deze zomer verwacht het Innovatielab een nieuwe groep te bereiken met deze hulpvraag van onze cliënten.

Hoe:
Het Innovatielab zet op een Pokestop nabij Restaurant ZiZo extra lure’s in zodat er meer pokemons afkomen op de betreffende pokestop. Iedereen die maandag 8 augustus tussen 13.00 en 15.00 op deze Pokestop afkomt, ontvangt informatie over het vrijwilligerswerk als computermaatje. Deze fans zullen we vragen of ze hun passie ook met onze clienten willen delen, en of ze hun gegevens achter willen laten. Onder de ingeschreven belangstellenden worden mooie prijzen verloot zoals Powerbanks, bluetooth speakers en IT-training. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door Cap Gemini, Paradigit en T-mobile.

Hou op Twitter @Innovatie_Lab in de gaten voor meer info!

Het Innovatielab is een initiatief van Amerpoort en Reinaerde en verkent technologische innovaties voor de zorg van mensen met een verstandelijke beperking.