Visio

Bij Visio kan iedereen terecht met vragen over slechtziend of blind zijn. Visio biedt informatie en advies, maar ook verschillende vormen van onderzoek, begeleiding, revalidatie, onderwijs,  wonen en dagbesteding.

De diensten van Visio zijn er voor mensen die slechtziend of blind zijn, ook als zij daarnaast een verstandelijke, lichamelijke of andere zintuiglijke beperking hebben. Persoonlijk en professioneel betrokkenen kunnen ook bij Visio terecht voor informatie en deskundigheidsbevordering.

Bij Visio kijken we naar wat wél kan in plaats van wat niét kan. Het vizier staat altijd gericht op resultaat, samenhang en betrouwbaarheid. Respect voor de cliënt en haar keuzes en de kwaliteit van zijn of haar leven staan bij ons voorop.

Cliënten inspireren ons om creatief en flexibel te werken. We werken voortdurend aan de ontwikkeling van kennis en vernieuwing van zorg, revalidatie en onderwijs, aangepast aan de wensen en behoeften van de cliënt en zoveel mogelijk gericht op maatschappelijke participatie.

Een voorbeeld hiervan is de Visio webwinkel Kunst & Cadeau. In de webwinkel vindt u producten die gemaakt zijn door cliënten van Visio. De webwinkel is, in nauwe samenwerking met cliënten, opgezet om cliënten te laten participeren in de hedendaagse, digitale samenleving. De cliënten vullen zelf de webwinkel en zorgen dat de bestellingen verstuurd worden. https://kunstencadeau.visio.org

logo Visio

Contact

Contactpersoon Link4All: Ingen Kok
Email: ingenkok@visio.org
Website: www.visio.org
Twitter: @Konvisio
Telefoon: 088 – 585 8585

Link4All is een actief samenwerkingsverband tussen deze zorgorganisaties

logo Amerpoort

logo Baalderborggroep - Leef je leven

logo Bartimeus

logo EsDeGe-Reigersdaal

logo Prinsenstichting - Een zorg minder

logo Visio

Logo Link4All