Tragel

Tragel biedt zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking met als doel een goed leven. Goed leven kan alleen als er een netwerk van mensen om je heen staat.

Tragel maakt je wereld groter: dit is wat wij willen voor onze cliënten, medewerkers en de organisatie. Een wereld waarin cliënten gebruikmaken van eigen talenten én kansen en mogelijkheden benutten om een goed leven te leiden. En een wereld waarin medewerkers zich professioneel kunnen ontwikkelen en groeimogelijkheden vinden en krijgen. Een wereld waarin we over onze eigen grenzen en die van de organisatie heen kijken. Een wereld waarin je groeit.

Tragel is de grootste zorgaanbieder in Zeeuws- Vlaanderen op gebied van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking met als doel een goed leven, ook als je een verstandelijke handicap hebt. De invulling van het goede leven, bepaal je zelf. Eerst werd de cliënt aan de hand genomen bij het bepalen van welke zorg het beste aansluit bij hem of haar, nu bepaalt hij zelf hoe Tragel hem kan ondersteunen om een volwaardig leven te leiden. Deze ondersteuning vindt plaats in alle facetten die bij het typische Zeeuws- Vlaamse leven passen; wonen en werken in een hechte gemeenschap en genieten van rust en ruimte in een veilige omgeving.

logo Tragelzorg

Contact

Contactpersoon Link4All: Eline van Mullem
Email: communicatie@tragelzorg.nl
Website: www.tragelzorg.nl
Telefoon: 0115 – 685 500

Link4All is een actief samenwerkingsverband tussen deze zorgorganisaties

logo Amerpoort

logo Baalderborggroep - Leef je leven

logo Bartimeus

logo EsDeGe-Reigersdaal

logo Middin

logo Pameijer - Dichterbij

logo Prinsenstichting - Een zorg minder

logo Tragel

logo Visio

Logo Link4All