Programma’s2018-11-10T12:44:41+00:00
Padvinder: Startpagina / Programma’s

Link4All Programma’s

Eigen regie, zelfredzaamheid en digitale participatie

De programma’s van Link4All bestaan uit activiteiten en projecten rondom de thema’s: Digitale zorg, Ikbenonline en Labs4All.

“Door Link4All verbeteren zorgorganisaties sneller en voordeliger de eigen regie, zelfredzaamheid en digitale participatie van hun cliënten.”

Link4All deelnemers stellen zich tot doel door samenwerking ‘Digitale Cliënt ICT’ verder uit te bouwen. Hierbij ondersteunt Link4All actief de samenwerking en het delen van kennis en ervaring in ieders voordeel.

Link4All logo zonder tekst

Digitaal meedoen mogelijk maken

Innovatieve zorgorganisaties werken samen in Link4All

Door gezamenlijk te investeren in ‘Digitale Cliënt ICT’ ontstaan voor alle deelnemende zorgorganisaties praktische cliëntvoordelen tegen lagere kosten, zónder verlies van eigen identiteit. Zowel de deelname aan Link4All programma’s, als de mate van bijdrage in kennis en ervaring, is op eigen initiatief van de Link4All deelnemers.

“Link4All inspireert, bundelt krachten en versnelt door samenwerking innovatie in digitale zorg voor alle deelnemers”.

Alle activiteiten, projecten en programma’s van Link4All zijn gericht op het verbeteren van ‘Digitale Cliënt ICT’ voor mensen met beperkingen.

Link4All logo zonder tekst

Link4All Thema’s

Digitale zorg, Ikbenonline en Labs4All

De programma’s van Link4All hebben een elk een centraal thema: Digitale zorg, Ikbenonline en Labs4All. In de programma’s werken Link4All deelnemers samen aan de ontwikkeling en innovatie van eigen regie, zelfredzaamheid en betere digitale participatie voor alle cliënten.

  • Digitale zorg
    Link4All ondersteunt de ontwikkeling van innovatieve, betrouwbare en toegankelijke digitale zorg voor mensen met beperkingen.
  • Ikbenonline
    Toegankelijk online platform van Link4All dat digitale participatie mogelijk maakt voor mensen met verstandelijke, sensorische of motorische beperkingen.
  • Labs4All
    Link4All deelnemers delen praktische informatie over digitale zorg, nieuwe tests en onderzoeken, tips en ervaringen van cliënten en begeleiders.

Omdat digitaal niet voor iedereen gewoon is…

Digitale zorg
Ikbenonline
Lab4All
Link4All logo zonder tekst
Deze website werkt beter met cookies
Link4All is pro-privacy en anti-spam
OK