Prinsenstichting

Prinsenstichting biedt zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. Wat we belangrijk vinden zijn jouw wensen, ambities en mogelijkheden. Samen kijken we naar wat kán! Zodat jij het leven kan leiden dat je zelf wilt, zo gewoon als mogelijk, net als ieder ander.

Om dat te realiseren heeft Prinsenstichting een breed pakket aan kwalitatief hoogstaande zorg. We bieden veel mogelijkheden op het gebied van wonen, dagbesteding, vrijetijdsbesteding, zorg, expertise en ondersteuning.

Prinsenstichting ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking in de regio Zaanstreek-Waterland. Met ongeveer duizend medewerkers en ruim driehonderdveertig vrijwilligers helpen wij onze cliënten om zoveel mogelijk hun eigen leven te leiden. Voor sommigen betekent dit dat zij bij ons wonen. Onze woningen liggen verspreid door de regio, maar altijd midden in de samenleving. Anderen wonen nog thuis, of op zichzelf en worden hierbij in meer of mindere mate ondersteund door begeleiders van Prinsenstichting. Daarnaast kunnen mensen bij ons terecht voor weekend- en vakantieopvang, kortdurend verblijf en crisisinterventie. Natuurlijk hoort bij een gewoon leven ook werken, leren, dagbesteding en vrijetijdsbesteding. Bij Prinsenstichting bieden wij dat in eigen beheer, of in samenwerking met bedrijven in de regio.

logo Prinsenstichting - Een zorg minder

Contact

Contactpersoon Link4All: Rene Klaver
Email: r.klaver@prinsenstichting.nl
Website: www.prinsenstichting.nl
Telefoon: 0299 – 459 200

Link4All is een actief samenwerkingsverband tussen deze zorgorganisaties

logo Amerpoort

logo Baalderborggroep - Leef je leven

logo Bartimeus

logo EsDeGe-Reigersdaal

logo Prinsenstichting - Een zorg minder

logo Visio

Logo Link4All