Padvinder: Startpagina / Nieuws / Artikel

Link4All Nieuws

Digitaal meedoen voor mensen met beperkingen

  • Buitenaanzicht van Visio locatie De Heukelom in Haren waarop twee grote moderne bakstenen panden te zien zijn met een nette groenvoorziening op de voorgrond in de voortuin van het complex

Laat je zintuigen prikkelen tijdens het Visio Belevingsfestival voor EMB kinderen

2018-11-10T19:27:54+00:0024 mei 2018|Labs4All, Visio|

Kinderen met een ernstige meervoudige beperking (EMB) kunnen op zaterdag 2 juni 2018 samen met hun ouders, broertjes en zusjes een fantastische dag beleven bij Visio, locatie De Heukelom in Haren. Het wordt een leuke dag vol belevenissen tijdens het Visio Belevingsfestival voor EMB kinderen en familie.

Laat je zintuigen verrassen tijdens het Visio Belevingsfestival

Tijdens het festival zijn allerlei interessante installaties aanwezig met belevenissen die de zintuigen prikkelen van alle festivalbezoekers. Beleef (opnieuw) wat ruiken is, of voelen, proeven, handjes masseren, muziek luisteren, bewegen, en nog veel meer (digitale) belevenissen waar iedereen blij van wordt.

vrolijk vormgegeven bord met een overzicht en richtingaanwijzers voor de verschillende belevenissenlEr staat natuurlijk ook een groot luchtkussen, dus voor veel pret is vooraf al gezorgd. Alle kinderen met EMB en hun familie zijn 2 juni 2018 van harte welkom op het Koninklijke Visio Belevingsfestival, locatie De Heukelom in Haren voor dag vol belevenissen.

Verwendag voor kinderen met EMB

Het Belevingsfestival is een verwendag voor kinderen met EMB en hun familie. Daarnaast kunt u een kijkje nemen op het Visio Kindercentrum. We vertellen u graag wat we kinderen met EMB kunnen bieden bij Visio.

Voor meer informatie over het Belevingsfestival kunt u zich per email wenden tot: Yvonne Kuipers van Visio via het emailadres: yvonnekuipers@visio.org

Visio De Heukelom – Haren

Visio De Heukelom biedt wonen en dagbesteding aan kinderen en jongeren met een visuele en verstandelijke beperking. Ook kinderen met het vermoeden van Cerebrale Visuele Inperking (CVI) kunnen bij ons terecht voor observatie. Levensgeluk, ontplooiing en participatie staan centraal.

Link4All logo zonder tekst

Aanvullende informatie

Gerelateerde informatie, nieuws en websites

Aanvullende informatie op de website van Link4All:

Aanvullende informatie op andere websites:

Link4All logo zonder tekst

Deel dit artikel op Social Media

Help mee en steun het werk van Link4All. Bedankt!

Deze website werkt beter met cookies
Link4All is pro-privacy en anti-spam
OK