Padvinder: Startpagina / Nieuws / Artikel

Link4All Nieuws

Digitaal meedoen voor mensen met beperkingen

  • diverse fotos van beelden van de beeldenroute

Gratis rondleiding langs beelden ARTZUID in Amsterdam voor blinden en slechtzienden

2018-06-28T12:08:43+00:0021 juli 2017|Visio|

De vijfde editie ARTZUID 2017 in Amsterdam is van start gegaan. Op donderdag 24 augustus 2017 is er een speciale gratis rondleiding voor mensen die slechtziend of blind zijn. Bij de rondleiding zal een gids aanwezig zijn. Er worden 60 abstracte beelden van naoorlogse kunstenaars gepresenteerd. Meld je aan en kom ook ‘kijken’.

logo ArtzuidDe Internationale Sculptuur Biënnale Amsterdam ARTZUID 2017 is een beeldenroute in Amsterdam-Zuid en loopt langs de Apollolaan, Minervalaan, Churchilllaan en de Zuidas. ARTZUID 2017 sluit dit jaar aan bij het themajaar Van Mondriaan tot Dutch Design en laat de invloed van De Stijlbeweging op de naoorlogse Nederlandse beeldhouwkunst zien. De kunstenaars zijn van verschillende generaties. Deze beeldententoonstelling wil Nederlandse abstracte beeldhouwers internationaal beter positioneren.

Meld je aan bij Link4All deelnemer Visio voor de gratis rondleiding.

Tijd en locatie
Donderdag 24 augustus 13.45 tot 15.30 uur, verzamelpunt is bij het ARTZUID informatiepaviljoen op Minervalaan 1 (tegenover Hilton Hotel).

Aanmelden
Meldt u aan vóór 15 augustus door uw volledige naam, email en telefoonnummer te mailen naar amsterdam@visio.org o.v.v. beeldenroute Amsterdam-Zuid.

Deze website werkt beter met cookies
Link4All is pro-privacy en anti-spam
OK