Padvinder: Startpagina / Nieuws / Artikel

Link4All Nieuws

Digitaal meedoen voor mensen met beperkingen

  • logo Jenneke van Veen Verbeterprijs

Drie Link4All deelnemers bij Top 10 inzendingen Jenneke van Veen verbeterprijs

2018-10-14T13:49:29+00:001 september 2015|Bartiméus, Digitale zorg, Middin, Pameijer|

De Link4All deelnemers Bartiméus, Middin en Pameijer zijn geselecteerd voor de tien beste inzendingen van de Jenneke van Veen-Verbeterprijs 2015. Middin is geselecteerd voor het project ‘De Ontwikkelbibliohteek’. Pameijer heeft deze plaats verdiend door het ontwikkelen van de succesvolle app Ik Boekje die de kwaliteit van de zorg voor mensen met beperkingen sterk kan verbetert. Bartiméus is geselecteerd voor het succesvolle project: ‘Geleidelijnen binnen je eigen woning’.

De Jenneke van Veen-Verbeterprijs is initiatief van de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN) en Ieder(in). Zorgorganisaties, zorgprofessionals en cliëntenraden in de gehandicaptenzorg kunnen succesvolle kwaliteitsverbeteringen in de langdurige zorg voor mensen met beperkingen aanmelden.

Eind september maakt de jury de drie genomineerden bekend. Wie van deze drie zich de winnaar van de Jenneke van Veen-Verbeterprijs 2015 mag noemen, wordt woensdag 25 november 2015 bekend gemaakt. Link4All wenst onze deelnemers veel succes!

Deze website werkt beter met cookies
Link4All is pro-privacy en anti-spam
OK