Cliënten aan het woord

Kletsen via de computer is leuk!

Cent (51) werkt fulltime in de groenvoorziening. “Lekker buiten werken, papier prikken, schoffelen, gras maaien.” Hij houdt van muziek en motoren, en kijkt graag voetbal. Cent gebruikt het platform vooral om te chatten en muziek te luisteren.

“Ik kan niet lezen, maar door Link4All kan ik wel op de computer. De computer leest voor. Eerst zet ik de computer aan en log ik met plaatjes in. De spelletjes vind ik niet zo leuk, maar ik luister wel naar de muziekjes. En kletsen via de computer vind ik ook leuk.

Kijk, ik klik op het microfoontje en dan kan ik bijvoorbeeld een berichtje maken voor mijn vriend Arnold. Of ik kan meteen met hem praten. Dan vraag ik bijvoorbeeld: ‘Hallo, heb je een leuke vakantie gehad?’. Of we gaan samen gek doen. Dan zingen we bijvoorbeeld samen ‘Vader Jacob’. Dat is wel grappig!”

Lees ook:

Begeleiders aan het woord

Logo Link4All